Rob Brunen is looking for an Apartment / Studio in Nijmegen

Rob Brunen is looking for: An Apartment / Studio in Nijmegen

  • Apartment / Studio
  • Min. 30 m2
  • Male
  • 30 Immediately

Mijn naam is Rob Brunen, ik ben 26 jaar oud en woon tegenwoordig in de Lange Hezelstraat nog op kamers. Ik werk als docent aardrijkskunde 4 dagen in de week op het Mondial College in Nijmegen, sinds afgelopen zomer heb ik ook mijn studie aan de HAN voor docent aardrijkskunde ook afgerond.
Ik woon nu bijna 4 jaar in de Lange Hezelstraat in een studentenhuis, maar ik al een tijdje dat ik deze woning ben ontgroeid, ik zoek voornamelijk een plek voor mezelf waar ik zelf de verantwoordelijkheid heb over mijn woonomgeving, maar voornamelijk zoek ik een plek waar het wat rustiger is, ik merk toch dat de binnenstad en het studentenleven mij wat te veel wordt.
In mijn vrije tijd speel ik graag een spelletje, heb ik het lezen weer wat opgepakt en speel ik vrijwel elk weekend met wat oud-studiegenoten een bordspel bij een van ons thuis. Doordeweeks heb ik het peddelen opgepakt en als ik even wil relaxen dan zet ik een serietje aan.
Qua huur heb ik eigenlijk nog nooit problemen gehad, ik heb altijd mijn huur netjes op tijd betaald, en sta ik in het huis bekend als iemand die zijn zaken op orde heeft.

General information: Rob Brunen
  Male, 26 years old
Type of tenant: Starter