Eline  is looking for a Room in Nijmegen

Eline is looking for: A Room in Nijmegen

  • Room
  • Min. 8 m2
  • Female
  • 23 Immediately

Mijn naam is Eline, ik ben 18 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de studie Geneeskunde!
Ik kom uit Gemert, een plaats in de middle of nowhere in het leuke Brabant. Hoe gezellig ik het daar in Brabant heb, zoek ik toch een fijn plekje in het mooie Nijmegen. De verbinding is namelijk met het ov erg vervelend en ben hierdoor erg lang aan het reizen!

Nu wat meer over mezelf!
Ik ben een persoon die heel erg van gezelligheid en gezelschap houdt, dus vind het erg leuk om samen te drinken en een feestje te bouwen! Mijn deur zal dan ook altijd voor je open staan ; voor de leuke dingen, maar zal bij problemen ook altijd een luisterend oor bieden!
Verder hockey ik 3 keer in de week, iets wat ik erg leuk vind. Ik ben redelijk fanatiek en vind zo spelletjes ook erg leuk om te doen, dus mocht je ooit een spelletje willen spelen hoef je mij alleen maar te roepen (ook voor adt-wedstrijden ben ik te bereiken :).
Ook hou ik heel erg van muziek, zowel het maken als het luisteren. Nu zal het vooral het luisteren van muziek zijn, omdat een piano meenemen me nét iets te veel moeite kost hahah.

Naast alle gezelligheid vind ik het ook erg belangrijk dat iedereen zich af en toe kan terugtrekken om even te kunnen studeren of even tot jezelf te komen!

Oja en nog een dingetje, eten en koken zijn ook twee dingen die ik erg graag doe! Dus mocht je zin hebben om samen iets lekkers te eten, hoef je maar aan te kloppen! :))

General information: Eline
  Female, 20 years old