Studio huren: niet meer beschikbaar Gitaarstraat in Nijmegen

  • 25 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

RUIME STUDIO - NIJMEGEN - PRIVÉ TUIN EN BERGING
In een ruime woning op prachtige locatie zijn 3 appartementen gerealiseerd, allemaal voorzien van badkamer en keuken. Deze ruime studio is gemakkelijk te verdelen in woon en slaapkamer en heeft een ruime tuin en berging tot beschikking.

De studio ligt aan de rand van de wijk Neerbosch-Oost nabij de uitvalswegen A73 en A50, ziekenhuizen, winkelcentrum de Notenhout en het openbaar vervoer. Het is een rustige, kindvriendelijke en groene woonomgeving met diverse voorzieningen. De uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken en je loopt in slechts 6 minuten naar station Goffert. Het centrum en de universiteit zijn op ca. 10 autominuten.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree aan de voorzijde van het pand. Toegang tot de studio met half open keuken. Gemakkelijk te verdelen in woon en slaapgedeelte. Ruime tuin en afsluitbare berging aanwezig. Ook is de woning van de achterzijde te betreden. Er is een wasmachine en droger aanwezig welke gezamenlijk wordt gebruikt en gedeeld.

Bijzonderheden:
* Gunning eigenaar
* De huurprijs is exclusief € 125,-- voor gas, water, elektra, tv, internet en overige servicekosten
* De huurprijs inclusief gas, water, elektra, tv, internet en overige servicekosten bedraagt € 875,-- per maand
* De waarborgsom bedraagt één maand huur
* Huisdieren zijn niet toegestaan
* De overige 2 bewoners zijn dames
* Maximale bewoning door 1 persoon

Nieuwsgierig naar deze studio of wilt u meer informatie over andere woningen? Neem contact op met RvE Wonen via info@rvewonen.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Neerbosch-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart